Zwart-wit potjes zoet

1,69 

Onweerstaanbaar lekker zoete poeder voor jong en oud

EAN: 8712514824325 Categorie:

Beschrijving

Deze heerlijke smaak en het geluksgevoel van deze snoep vergeet je je hele leven niet meer! Zwart-wit poeder zoet is een echt Oud Hollands product. Het poeder is vegan en zit in een afgesloten potje. Onweerstaanbaar lekker zoete poeder voor jong en oud.

Van Vliet is één van Nederlands grootste producenten van zoetwaren en zoetwarenconcepten. Onder de merknaam Kindly’s hebben we een opvallende verpakkingslijn ‘Zoete herinneringen’ die in uitstraling sterk appelleert aan de snoepjes en smaken van vroeger. Zoete herinneringen roept associatie op met de heerlijke smaak van vroeger. De uitstraling en beelden spelen duidelijk in op het nostalgische gevoel en appelleren onmiskenbaar aan de herinneringen van vroeger. Authentiek en toch helemaal van nu. Alsof je de smaak meteen weer te pakken hebt.

Lekker voor jong en oud! 

Extra informatie

Gewicht 90 g
Allergie

, ,

Ingrediënten:
Suiker, dextrose, maiszetmeel, zoethoutwortelextract, salmiakzout.

Bevat zoethout. Mensen met een hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.