Vloerreiniger tabs

10,65 

Biologisch afbreekbare plasticvrije vloerreiniger tabletten

EAN: 710535449051 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze biologische afbreekbare vloerreiniger tabs met de speciale formule verwijderen al het hardnekkige vuil. Na de reiniging zal je vloer glanzen en zal het heerlijk ruiken.

Dankzij het “Quick Dry” effect is deze Biobaula vloerreiniger ideaal voor gebruik op gevoelige oppervlakken zoals parket, houten vloeren, marmer en waar het gebruik van water in overmatige doseringen moet worden vermeden. De vloerreiniger droogt snel en stelt zijn bodems niet bloot aan lange droogfasen. Levert ca. 2-3 liter glasreiniger op, komt overeen met 2-3 flessen

Let op: Gebruik deze vloerreiniger niet op ongelakte houten vloeren!

De tabs laten geen schadelijke resten achter. Ze zijn dus ook gemakkelijk toepasbaar in huishoudens met dieren.

 

Extra informatie

Gewicht 60 g

Ingrediënten:
5% parfum, niet-ethoxylated anionische oppervlakteactieve middel. Bevat linalool, cineol. Ook inbegrepen: zuurregelaars, stabilisatoren en kleurstoffen. 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.