Vegan super hero burger

3,75 

Heerlijke stevige burgers met goede structuur en een smaak die vleesliefhebbers ook kan overtuigen!

Let op: dit is een gekoeld product! Wij adviseren om bij gekoelde en diepvries producten een of meerdere koelelement(en) en eventueel een koeltas mee te bestellen. Als je bestelling €69,- of meer bedraagt, voegen wij gratis 1 koelelement toe. Bekijk onze leveringspagina voor meer informatie.

Inhoud : 200  gram/ml
EAN: 4032277008706 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Superhero burgers van Wheaty zijn een van de beste vegan burgers die er ooit zijn gemaakt.  De burgers hebben een goede bite en een geweldige korrelige structuur, ze zijn sappig en hun smaak doet op geen enkele manier onder voor die van vlees. Het scheelt trouwens ook in het klimaat: de totale productie van een dierlijke beef-burger produceert net zoveel broeikasgassen als een (benzine)auto-ritje van 320 kilometer. Niet bij deze variant! Een perfecte vegan burger voor iedereen!

Extra informatie

Gewicht 200 g
Kenmerken

Ingrediënten:
Seitan * (water, TARWE-eiwit *) (54%), TARWE-eiwittextuur * (TARWE-eiwit *, TARWEbloem *) 26%), oliezuurrijke (hoge oliezuur) zonnebloemolie *, kruiden *, SOJASaus * (water, SOJA-bonen *, zeezout) gistextract * , Uien *, rijstmeel *, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel *. * = van gecontroleerde biologische teelt

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.