Vegan kaas mozzarella style

3,20 

Mozzarella vervanger met die typische milde mozzarella smaak

Let op: dit is een gekoeld product! Wij adviseren om bij gekoelde en diepvries producten een of meerdere koelelement(en) en eventueel een koeltas mee te bestellen. Als je bestelling €69,- of meer bedraagt, voegen wij gratis 1 koelelement toe. Bekijk onze leveringspagina voor meer informatie.

Inhoud : 190  gram/ml
EAN: 3184340009101 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze “Vegi Cheezly” Mozzarella Style van het merk Pural is perfect als je zin hebt in een lekker mediteraans gerecht, maar liever geen een hele stevige maaltijd wil eten! De mozzarella vervanger heeft bijzonder goede smelteigenschappen en is daarom ook geschikt voor een pizza, tosti of pasta. Maar het smaakt ook heerlijk op brood of in de salade. Het heeft een typische milde mozzarella smaak. 

Extra informatie

Gewicht 190 g
Allergie

Ingrediënten:
Water, niet-uitgehard palmvet, tofu (SOJA), SOJA-eiwit, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: carrageen, johannesbroodpitmeel; Zout, droge gist, calciumfosfaat, cognacazijn, natuurlijk aroma, suiker, gistextract.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.