Braadfilets tofu hartig

2,35 

Gegrilde en gemarineerde plakjes tofu

Let op: dit is een gekoeld product! Wij adviseren om bij gekoelde en diepvries producten een of meerdere koelelement(en) en eventueel een koeltas mee te bestellen. Als je bestelling €69,- of meer bedraagt, voegen wij gratis 1 koelelement toe. Bekijk onze leveringspagina voor meer informatie.

Uitverkocht

EAN: 4026427600209 Categorieën: ,

Beschrijving

De hartige gemarineerde tofu vleesvervangers van Kato (Tofutown) kunnen snel en gemakkelijk in de pan worden gebakken. Ze zijn op basis van soja met koningsoesterzwammen, erg lekker en goed gekruid.

Extra informatie

Gewicht 120 g
Kenmerken

Ingrediënten:
Water, sojabonen *, koningsoesterzwam *, curry * (bevat mosterdzaad * gemalen), knoflook *, koriander *, tamari * (water, sojabonen *, zeezout), zeezout. Stollingsmiddel: calciumsulfaat, * = van gecontroleerde biologische teelt

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.