Saus Hollandaise

1,29 

Biologische romige Hollandaise saus

EAN: 4005394283035 Categorie: Tag:

Beschrijving

Romige Hollandaise van Biovegan saus die perfect past bij asperges, prei, aardappelen en gebakken groenten. Deze saus krijgt zijn speciale smaak door geweldige kruiden te combineren met de frisheid van natuurlijke citroen. Hoewel hollandaise saus en asperges natuurlijk een onafscheidelijk paar zijn, is het ook in andere combinaties onweerstaanbaar! De saus kan bijvoorbeeld prachtig verwerkt worden als béchamel saus in een lasagne. Vervang het water gewoon door sojamelk en bereid het volgens de instructies op de verpakking.

Extra informatie

Gewicht 28 g
Allergie

, ,

Kenmerken

Ingrediënten:
Maïszetmeel *, Himalaya zout, maïsmeel *, ruwe rietsuiker *, soja-eiwit *, citroen poeder * (citroensap *, maltodextrine *), nootmuskaat *, mierikswortel *, kurkuma *, peper *, knoflook *, prei *, * = biologisch

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.