Roerbakreepjes Shoarma

2,79 

Plantaardige shoarma reepjes

Let op: dit is een gekoeld product! Wij adviseren om bij gekoelde en diepvries producten een of meerdere koelelement(en) en eventueel een koeltas mee te bestellen. Als je bestelling €69,- of meer bedraagt, voegen wij gratis 1 koelelement toe. Bekijk onze leveringspagina voor meer informatie.

Uitverkocht

EAN: 8720261132969 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De producten van The Veggie Lovers vervullen een wens voor consumenten die vlees willen vervangen. Alle vleesvervangers van het merk zitten bomvol vitamine B12, ijzer en zijn op basis van Europese soja bereid. De producten zijn tevens arm aan verzadigde vetten.

T.H.T : 12-08-2021

 

 

Extra informatie

Gewicht 205 g
Allergie

, ,

Ingrediënten:
Soja-structuur (water, soja-eiwit), zonnebloemolie, zout, kruiden en specerijen, aroma, rietsuiker, lavas, natuurlijk aroma, paprika-olie, vitamine B12, ijzer

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.