Hondenbrokken 2kg.

4,99 

100% vegetarisch/veganistisch hondenvoer. Een gezonde en complete maaltijd gemaakt met de beste ingrediënten.

Actieprijs ivm houdbaarheidsdatum tot 20-03-2021 (maar is normaal nog maandenlang goed na deze datum!)

Uitverkocht

EAN: 8714265975448 Categorie:

Beschrijving

Dit biologische voer van Yarrah is ivm de houdbaarheidsdatum nu in de aanbieding!

De biologische kokosolie in het voer zorgt voor extra energie. Het voer is daarnaast aangevuld met vitamine B12, Taurine en L-Carnitine. De kans op hartafwijkingen wordt daarmee verkleind. De plantaardige eiwitten in het voer, zoals sojabonen, granen en lupine, zijn ontsloten. Hierdoor kan je hond deze eiwitten beter opnemen. De vegan brokken zijn nóg smakelijker door de toevoeging van baobab. Baobab bevat bovendien veel vitamine C en calcium. En dat is nog niet alles. Het toegevoegde zeewier is rijk aan vitamines en mineralen en bevordert de stoelgang en vitaliteit van je hond.

Extra informatie

Gewicht 2000 g
Kenmerken

Ingrediënten:
SOJAbonen*, TARWE*, TARWEgries*, MAIS*, zonnebloempitschilfers*, mineralen, kokosolie*, biergist*, witte LUPINE*, baobab*, zeewier*, * = Biologisch

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.