Golden Banana thee

6,95 

Biologische fairtrade zwarte thee, gemaakt van de bladeren van de wilde theebomen in Vietnam

EAN: 4019838090028 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Deze zwarte thee van Cha Dô is gemaakt van de bladeren van de wilde theebomen in de regenwouden van Noord-Vietnam. Stammen van de H’mong en Dao verzamelen de bladeren van bomen, waarvan sommige 12 meter hoog zijn, en leveren ze aan onze fabriek voor de verwerking van groene en zwarte thee

In Azië worden veel voedingsmiddelen gekookt in bananenblad, dit inspireerde ons bij deze thee. In plaats van de thee na het rollen in dozen te fermenteren, verpakken we de bladeren in bananenbladeren en laten ze er een paar uur in fermenteren. Het resultaat is fascinerend, de smaak is intens fruitig en zoet. Een absoluut uniek smaakprofiel voor een zwarte thee en een verrijking van ons theeassortiment.

 

Extra informatie

Gewicht 75 g
Allergie

, , ,

Kenmerken

,

Ingrediënten:
Zwarte thee*, * = biologisch

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.