Fjørden Mix

1,79 

Een mix van heerlijke salmiak snoepjes

EAN: 8712514918765 Categorie:

Beschrijving

Een combinatie van onder andere Doodskøpjes, Sælmiak Tøuw en Sælmiak Hägel, zorgen voor een stevige mix. Deze vegan mix is er echt een voor de salmiakliefhebber.

Van Vliet is één van Nederlands grootste producenten van zoetwaren en zoetwarenconcepten. Onder de merknaam Kindly’s hebben we een opvallende verpakkingslijn ‘Zoete herinneringen’ die in uitstraling sterk appelleert aan de snoepjes en smaken van vroeger. Zoete herinneringen roept associatie op met de heerlijke smaak van vroeger. De uitstraling en beelden spelen duidelijk in op het nostalgische gevoel en appelleren onmiskenbaar aan de herinneringen van vroeger. Authentiek en toch helemaal van nu. Alsof je de smaak meteen weer te pakken hebt.

Lekker voor jong en oud! 

Extra informatie

Gewicht 145 g
Allergie

, ,

Ingrediënten:
Suiker, glucosestroop, salmiakzout, zoethoutwortelextract, aroma, kleurstof E153.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.