Chocolade paas lolly

0,75 

Biologische zoete paashaas chocolade lolly

EAN: 4005967001875 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zoete, schattig verpakte chocolade lolly’s zijn een klassieker onder de paassnoepjes. Ze zijn heerlijk, decoratief en zijn prachtig als kleine cadeautjes waar iedereen blij mee is – zeker als de lolly’s ook nog eens vegan zijn. De chocolade lolly’s van Rosengarten zijn magisch om naar te kijken en met hun aantrekkelijk vormgegeven verpakking versieren ze elk cadeau en elke feestelijke tafel.

De zoete paashaas is gemaakt van heerlijke vegan chocoladecouverture. De ingrediënten komen uit gecertificeerde biologische landbouw.

Deze traktatie op een stokje laat je niet alleen van chocolade genieten zonder plakkerige handen. Je kunt de chocolade lolly’s ook decoratief aanbieden in een vaas of als een boeket in een glas.

Extra informatie

Gewicht 15 g
Allergie

, ,

Kenmerken

Ingrediënten:
Rietsuiker* ongeraffineerd, cacaoboter*, cacaomassa*, rijststroop* gedroogd (16%).
(Cacao: minimaal 40%)
* = van gecontroleerde biologische teelt

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.