Badreiniger tabs

10,65 

Biologisch afbreekbare plasticvrije badkamerreiniger tabletten

EAN: 710535449037 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze biologisch afbreekbare badkamerreiniger eco tabs hebben een speciaal ontwikkelde formule voor het reinigen van toilet- en badkameroppervlakken.

Door de kalk oplosbare en desinfecterende eigenschappen is de Biobaula badkamerreiniger ideaal voor het reinigen van fittingen, douchegordijnen en alle andere oppervlakken in de badkamer. De reiniger ontwikkelt geen schadelijke dampen. 

Let op: Gebruik deze badkamerreiniger niet op marmer! De tabs laten geen schadelijke resten achter. Ze zijn dus ook gemakkelijk toepasbaar in huishoudens met dieren.

Levert ca. 2-3 liter glasreiniger op, komt overeen met 2-3 flessen

Extra informatie

Gewicht 60 g

Ingrediënten:
< 5% parfum, niet-ethoxylated anionisch oppervlakteactieve middel. Bevat citral, geraniol, limoenen. Ook inbegrepen: zuurregelaars, stabilisatoren en kleurstoffen. 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.