Appeltaartkoek

2,15 

Hollandsche klassieke appeltaartkoek met stukjes appel, rozijnen, cranberries en kaneel

Uitverkocht

EAN: 8718503424088 Categorie: Tag:

Beschrijving

Hollandsche klassieker met stukjes appel, rozijnen, cranberries en kaneel. Deze appeltaartkoek is eigenlijk een plak van een voedzame appeltaart bomvol haver (vezels). Door de toevoeging van cranberry’s en kaneel krijgt de koek een bitterzuur pittig randje. Door de appels en rozijnen krijgt deze koek een lekkere zoete bite. Een perfecte koek voor als je nog wat uren voor de boeg hebt, of wel wat extra energie kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je sportmoment.

De producten die Donny Craves gebruikt passen binnen de keukenkastjes filosofie. Dit betekent dat Donny Craves alleen ingrediënten gebruikt die iedereen kent en snapt. Er zitten geen vage of onbekende toevoegingen in de baksels. Donny wil het eerlijk en echt houden, zodat jij op alle fronten kan genieten van heerlijk en eerlijk gebak. De koeken van Donny Craves zijn plantaardig en gemaakt met geredde groenten.

Extra informatie

Gewicht 70 g

Ingrediënten:
TARWEbloem, HAVERmeel, margarine, HAVERvlokken, appel (7%), rozijnen, suiker, SOJAolie, appelstroop, cranberries, kaneel, zout, koolzuur, vanille, wortel.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.