Allesreiniger tabs

10,65 

Biologisch afbreekbare plasticvrije allesreiniger tabletten

EAN: 710535449020 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze biologisch afbreekbare Allesreiniger tabs lossen snel op, zijn pH-neutraal en verwijderen alle alledaagse verontreinigingen in een mum van tijd. Het product zorgt voor een aangename geur en zo maak je je huis op een milieuvriendelijke manier heerlijk schoon.

Gebruik: Reinig alle soorten oppervlakken met deze Biobaula reiniger. Besproei het verontreinigde oppervlak met de reiniger en veeg het vervolgens af met een doekje. Levert ca. 2-3 liter glasreiniger op, komt overeen met 2-3 flessen

De tabs laten geen schadelijke resten achter. Ze zijn dus ook gemakkelijk toepasbaar in huishoudens met dieren.

 

Extra informatie

Gewicht 60 g

Ingrediënten:
5% parfum, niet-ethoxylated anionische oppervlakteactieve. Bevat limoenen. Ook inbegrepen: zuurregelaars, stabilisatoren en kleurstoffen. 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.