Alka Ontzurende Tabs Magnesium

19,95 

2-in-1 werking: ontzuren en magnesium aanvullen

Inhoud : 55  gram/ml
EAN: 8718546781797 Categorie:

Beschrijving

Alka® Tabs Magnesium biedt een unieke dubbele werking. Met de speciale maagzuurresistente tabletten vult u op een efficiënte manier uw magnesiumvoorraad weer aan terwijl u tegelijkertijd uw lichaam ontzuurt.

  • Helpt zure afvalstoffen te neutraliseren en op te lossen
  • Vult de magnesiumdepots weer aan
  • Geeft extra energie bij vermoeidheid
  • Helpt spieren soepel te houden

Wat is Alka® Tabs Magnesium?
Alka® Tabs Magnesium combineert de ontzuring van het lichaam met een toevoer van extra magnesium. Het zijn tabletten gemaakt van een combinatie van magnesiumcarbonaat en zink. Hiermee kunt u uw lichaam dagelijks gemakkelijk ontzuren en ondersteunen met een extra portie magnesium.

Natriumbicarbonaat en het zuur-base-evenwicht
Natriumbicarbonaat helpt zure afvalstoffen in ons lichaam te neutraliseren, en ons lichaam kan zelf ook een bepaalde hoeveelheid natriumbicarbonaat produceren. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van natriumbicarbonaat in ons lichaam echter af. Daardoor kan het lichaam niet langer alle overtollige zuren verwerken. Bovendien moet het lichaam tegenwoordig zoveel zure afvalstoffen verwerken dat de eigen voorraad natriumbicaronaat vaak niet meer voldoende is.

Ontzurend
Met Alka® Tabs Magnesium kunt u het zuur-base-evenwicht van uw lichaam herstellen, uw lichaam met magnesium ondersteunen en meer energie en vitaliteit ervaren.

  • Ontzuring door dagelijks één tablet na de maaltijd in te nemen
  • maagzuurbestendige coating
  • tabletten lossen gedoseerd op in de darmen
  • extra portie magnesium

Maagzuurresistent
Alka® Tabs Magnesium hebben een speciale maagzuurresistente coating die ervoor zorgt dat de ingrediënten niet door het maagzuur worden geneutraliseerd, maar onaangetast in de darm terechtkomen.

Na enige tijd lossen de tabletten gelijkmatig op in de darm en komt er zuiver magnesium vrij. In reactie met aanwezig koolzuur in de darmen wordt magnesiumcarbonaat omgezet in bicarbonaten en in magnesiumionen;

– Via de darmwand worden de bicarbonaten opgenomen en neutraliseren ze aanwezige zure afvalstoffen in het lichaam
– De magnesiumionen wordt via de darmwand opgenomen en verhogen de vrije stroom aan magnesium in het lichaam

Extra portie magnesium
Met de Alka® Tabs Magnesium tabletten kunt u het lichaam ontzuren en van extra magnesium voorzien. Ontworpen voor mensen die tijdens het ontzuren behoefte hebben aan extra magnesium.

Iedereen kent inmiddels de voordelen van magnesium voor het lichaam. Maar wist je dat magnesiumcarbonaat de verbinding is met een van de hoogste hoeveelheden magnesium. Het nadeel van magnesiumcarbonaat is echter dat het nauwelijks wordt opgenomen vanwege de reactie met maagzuur. Dankzij de speciale maagzuurresistente coating van Alka® Tabs Magnesium kunt u nu optimaal profiteren van de voordelen van magnesiumcarbonaat.

– ondersteunt de normale functie van de spieren
– helpt om een ontspannen nachtrust te krijgen

Gebruik: De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water. Neem na elke maaltijd 1 tablet. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag. Pas op! Aangezien natriumbicarbonaat reageert met maagzuur, mag het niet in water worden opgelost en als poeder worden gedronken.

Inhoud: 90 tabletten

Extra informatie

Gewicht 75 g
Allergie

,

Ingrediënten:
Mineralen, vulstoffen (cellulose), stabilisatoren (xanthaangom, siliciumdioxide), maltodextrine, acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, magnesiumstearaat, talk), antiklontermiddel (stearinezuur)

Alka® Tabs Magnesium ingrediënten

De aanbevolen dagdosering (3 tabletten) bevat:

Mineralen Hoeveelheid RI*

Magnesium (uit magnesiumcarbonaat) 165mg 45%
Zink (uit zinkcitraat) 1,5 mg 15%

Vrij van:
Gluten, zuivelproducten, lactose, soja, gist, ei, dierlijke ingrediënten.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.