Alka Greens – Basische Voedingsextracten

11,95 

Meer energie, een gezonde darmflora en een sterk immuunsysteem in 1 glas, inhoud: 10 stuks

Inhoud : 100  gram/ml
EAN: 8718546784224 Categorie:

Beschrijving

Alka® Greens basische voedingsextracten is een 100% natuurlijk product en ondersteunt de gezonde zuur-base balans van het lichaam. Bevat een formule vol basische voedingsstoffen voor extra energie, bescherming en weerstand. Het voorziet u in uw dagelijkse aanvulling van belangrijke voedingsstoffen. Volledig vegan, gluten- en lactosevrij.

 • Tarwe- en gerstegras zijn van biologische oorsprong
 • Rijk aan immuun-versterkers zink en vitamine C
 • Bevat o.a. groenten, fruit, kiemgrassen, algen, kruiden, vezels en probiotica
 • Geschikt voor diabetici, veganisten en sporters

Hoe ondersteunt Alka® Greens bij het ontzuren?
De consumptie van groente, fruit en bladgroenrijke kiemen is van essentieel belang voor een goede gezondheid. Deze voedingsmiddelen houden het lichaam licht basisch en leveren de lichaamscellen een schat aan energie.

Voorkom een tekort aan basische voedingsstoffen
Bij een verzuurd lichaam is er een tekort aan basische voedingsstoffen. Door het tekort aan basische voedingsstoffen rooft het lichaam als noodmaatregel allerlei basische mineralen uit het lichaam (botten, huid, tanden, haarbodem, nagels, etc.) om zure afvalstoffen te neutraliseren.

Om de zuur-base verhouding in ons lichaam in balans te houden is het dagelijks eten van groenten, fruit en bladgroenrijke kiemen erg belangrijk. Maar tegenwoordig lukt het nog maar weinig mensen om dagelijks voldoende porties groente en fruit binnen te krijgen. Dit terwijl het aandeel verzurend voedsel in ons voedingspatroon in rap tempo toeneemt. Daarbij leidt de minerale uitputting van de bodem door de intensieve landbouw nog tot verdere vermindering van de broodnodige voedingswaarden in onze voeding. We zullen dus moeten aanvullen.

Bescherm het lichaam tegen verzuring
Alka® Greens is een uitgebreid voedingssupplement in poedervorm dat uw lichaam dagelijks voedt met een hoeveelheid essentiële voedingstoffen. Het bevat natuurlijke extracten met veel verschillende groentes, fruit, kiemgrassen en kruiden met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur. Het ondersteunt een gezonde zuur-base balans. Begin de dag met een portie en verzeker uw lichaam van al de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven. Geef uw lichaam het allerbeste!

Alle voordelen nog even op een rijtje: 

 • Vol natuurlijke voedingsextracten en mineralen
 • Ondersteunt een gezond zuur-base evenwicht
 • Geschikt voor diabetici, vegetariërs, veganisten en sporters
 • Rijk aan natuurlijke vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B7, foliumzuur (B11), B12 en C
 • Ondersteunt het immuunsysteem en activeert de natuurlijke energie in het lichaam
 • Voorziet in een combinatie van bouwstoffen, vezels, antioxidanten, probiotica en een enzymencomplex
 • Bevat geen  kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen
 • Lucht- en lichtdicht verpakt zodat de natuurlijke voedingsstoffen en probiotica hun werking behouden
 • In handige sticks van 10 gram, verpakt om mee te nemen naar het werk of op vakantie

Alka® Greens is een complete samenstelling van natuurlijke ingrediënten. Dat betekent niet alleen verschillende groenten en fruit, maar ook gezonde kruidenextracten, kiemgrassen, algen en diverse vezel- en enzymcomplexen om de darmfunctie te ondersteunen.

Gebruik: 1 stickverpakking à 10 gram per dag. Doe de inhoud van de stick in een glas water, plantaardige melk of vruchtensap. Door minder water of andere vloeistof toe te voegen kunt u de smaak geconcentreerder en zoeter maken. Het beste moment om Alka Greens te drinken is aan het begin van uw dag!

Extra informatie

Gewicht 140 g
Allergie

,

Ingrediënten:
Ingrediënten Hoeveelheid

Tarwegras (Triticum vulgare)* 2312 mg
Gerstegras (Hordeum vulgare)* 2312 mg
Alfalfa (Medicago sativa L.) 100 mg
Spirulina (Spirulina platensis) 800 mg
Chlorella (Chlorella vulgaris) 400 mg

Fruit & Groente-Extracten 800 mg
(Paprika, Gember, Broccoli,Spinazie, Boerenkool, Kool, Groene thee Framboos, Banaan, Kiwi, Mango, Pruim, Veenbes, Ananas, Sinaasappel, Roze grapefruit, Kers, Citroen, Bloemkool Tarwegras, Alfalfa, Spirulina
Chlorella)
* = Van biologische oorsprong

Solidago (Solidago virgaurea) 100 mg
Groene Thee (Cammellia sinensis) 100 mg
Gember (Zingiber officiale) 100 mg
Kurkuma (Curcuma Longa) 100 mg

Lactospore® 100 mg

Digezyme® 50 mg
(Amylase, Lactase, Cellulase, Protease, Lipase)

Arabische gom (Acacia senegal) 1000 mg
Appelvezels 800 mg

Panmol® natuurlijk vit. B complex 300 mg
Acerola 200 mg
Zink gluconaat 11,2 mg

Stabilisators (arabische gom, maltodextrine, maiszetmeel), natuurlijke aroma (woudvruchten, vanille), zuurteregelaar (citroenzuur), zoetstof (steviaglycosiden)

Vrij van: Gluten, zuivel, lactose, soja, gist, ei, dierlijke ingrediënten, conserveermiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers, genetische manipulatie.

De ingrediënten opgaves zijn afkomstig van de fabrikant.

Wij doen er alles aan om de info over producten, prijs en beschikbaarheid zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Regelmatig worden deze echter door o.a. producenten en groothandels gewijzigd. Afwijkingen zijn soms mogelijk. Lees vooral bij een allergie de ingrediëntenlijst op het etiket goed voordat je het gebruikt.