Over de Bio Vegan winkel

 

De Bio Vegan winkel is de allereerste winkel in Zuid-Nederland met een 100% veganistisch aanbod!

Sinds 1 maart 2020 hebben wij onze deuren officieel geopend. Wij hebben behalve onze fysieke winkel op de Grootschoterweg 17 in Budel-Schoot, ook een webshop in het leven geroepen. Voor mensen die graag vanuit onze webshop willen bestellen, verzamelen wij de boodschappen, verpakken het desgewenst zorgvuldig met koelelementen zodat koelkast producten koud blijven en laten het bij je thuis bezorgen. Voor meer informatie over bestellen, bezorgen en leveren, check de pagina Bezorging & Levering.

Voor wie is onze winkel geschikt?

Iedereen kan bij ons terecht: veganisten, vegetariërs, flexitariërs, maar uiteraard ook mensen die geen gluten kunnen verdragen, mensen met lactose-intolerantie, mensen die vooral biologisch willen eten of alleseters die eens een dagje geen vlees willen eten. Bij ons is alles veganistisch, oftewel plantaardig. Bovendien is het meeste ook nog eens biologisch en hebben we ook een heel groot aanbod glutenvrije producten. In zowel de winkel als de webshop wordt heel handig aangegeven welke producten glutenvrij zijn.

Wat voor producten verkopen wij allemaal?

Wij verkopen veel producten die je vrijwel nergens kan krijgen! De Bio Vegan winkel is een echte supermarkt met een groot aanbod etenswaren; van vlees-, vis-, ei- en kaasvervangers tot exotische kruiden die je niet snel in andere winkels vindt. Van heerlijke glutenvrije appelflappen, pasteitjes en gebakjes tot biologische peulvruchten, groenten en fruit. De Bio Vegan winkel heeft het allemaal! Behalve etenswaren verkopen wij ook biologische en ecologische verzorgingsproducten en huishoudelijke producten. Zoals Shampoo Bars, gezichtscrèmes, cosmetica, wasmiddelen en schoonmaakmiddelen. Tevens hebben we ook een aanbod plantaardige dierenvoeding en snacks. Eigenlijk kun je al je boodschappen gewoon bij ons doen, een echte supermarkt dus!

Waarom zou je eigenlijk veganistische producten kopen?

Veganistische producten zijn in alle aspecten veel beter voor de wereld dan dierlijke producten! Ze zijn beter voor de dieren, voor het milieu, voor onze medemens en voor onze eigen gezondheid. Voor meer informatie en uitleg hierover, check onze pagina Waarom Veganisme.

Waar zijn wij te vinden?

Wij zijn gevestigd in een mooie oude molen met authentieke kenmerken, gelegen in een rustig gebied. Wij hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. In hetzelfde pand zit de dierenspeciaalzaak (zonder levende dieren!) “Natuurlijk de Molen” en de diervriendelijke hondenschool “Take it Easy”.

Budel-Schoot ligt in Noord-Brabant (onder Eindhoven), vlakbij de grens met Limburg (Weert) en een steenworp verwijderd van de grens met België (Hamont). Met de auto zijn we goed te bereiken en als je met de trein reist, moet je op station Maarheeze uitstappen en de bus richting Weert nemen (lijn 11). Praktisch recht voor de deur is een halte.

Adres: Grootschoterweg 17, 6023AN Budel-Schoot      
Tel:+31 495 430617

Wij hebben natuurlijk ook een Facebook pagina en een Instagram account! Volg de Bio Vegan winkel op Facebook en Instagram voor de nieuwste producten, aanbiedingen en andere interessante dingen.

Mocht je vragen hebben over onze fysieke winkel, onze webshop, ons aanbod of zijn er misschien producten die wij nog niet verkopen maar die je wel graag in ons assortiment zou willen zien, horen wij dit uiteraard graag!

 
“Be the change you want to see in the world” – Mahatma Gandhi