Glutenvrije voeding webshop

Winkel & Webshop

Vegan, biologische & glutenvrije producten

Milieu- en diervriendelijk bedrijf

Glutenvrije voeding kopen in onze webshop

Wij hebben een uitgebreid assortiment met glutenvrije voeding in onze webshop. Ook als je een glutenallergie hebt, is er bij ons nog genoeg keuze. Bij glutenvrije producten en voeding is dit duidelijk aangegeven, zodat het bestellen in de webshop eenvoudig en snel gaat. Bioveganwinkel.nl is een onderneming die altijd denkt aan het milieu. Daarom verkopen wij alleen biologische en veganistische levensmiddelen die we zoveel mogelijk versturen in hergebruikte dozen.

Bekijk ons assortiment!

 

Glutenvrije voeding koop je eenvoudig en snel in onze webshop

Wanneer je op zoek bent naar glutenvrije voeding kun je terecht in ons webshop. Wij hebben verschillende producten die vrij zijn van gluten. Deze producten kun je met een gerust hart bestellen als je een glutenallergie hebt. Denk hierbij aan onder andere:

  • Roggebrood
  • Krokante crackers
  • Vruchtentoffeemix
  • Chocolade haverkoekjes met hazelnoot

Je kunt in onze webshop gluten- en lactosevrije producten kopen. Ook vind je in onze webshop alleen maar biologische voeding.

Plaats jouw bestelling in onze webshop

Om lekkere glutenvrije voeding te kopen, hoef je de deur niet meer uit. Ook hoef je niet meer alle ingrediënten te bekijken bij een product. In onze webshop kun je eenvoudig en snel zien of het glutenvrije voeding is, waarna je ze op jouw online boodschappenlijst zet. Heb je vragen over een bepaald artikel? Dan staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Bel naar 0031-(0)-495-430 617 of stuur een e-mail naar . Je bent van maandag tot en met zaterdag ook van harte welkom in onze gezellige molenwinkel in Budel, in de buurt van Weert.