Gluten- en lactosevrije producten kopen

Winkel & Webshop

Vegan, biologische & glutenvrije producten

Milieu- en diervriendelijk bedrijf

Bij Bioveganwinkel.nl kun je zeer veel gluten- en lactosevrije producten kopen. Wij zijn een milieuvriendelijke onderneming die oog heeft voor het milieu, klimaat en de dieren. Bij ons heb je altijd een ruime keuze op het gebied van gluten- en lactosevrije producten. Iedere week komen er weer nieuwe producten bij, waaronder ook veel glutenvrije producten, waardoor je altijd genoeg keuze hebt als je liever geen gluten eet.

Bekijk ons assortiment!

 

Gluten- en lactosevrije producten kun je in onze webwinkel kopen

Ben je allergisch voor gluten of heb je last van lactose-intolerantie? Dan is het belangrijk dat je goed oplet met wat je eet. In onze online winkel vind je gelukkig genoeg gluten- en lactosevrije producten die je eenvoudig toevoegt aan je digitale winkelmandje. Zo doe jij een stuk sneller en gemakkelijker boodschappen en geniet jij ook van lactosevrije producten en glutenvrij eten. Ons assortiment aan gluten- en lactosevrije producten is groot; je kunt bij ons onder andere de volgende producten kopen:

Gezien ons wisselende assortiment kan het zo zijn dat je de ene week een product niet kan vinden, terwijl we het een week later wel verkopen. Geef het vooral aan ons aan als je specifieke producten in ons aanbod mist. Dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen, zodat jij de gluten- en lactosevrije producten die je nodig hebt bij ons kunt kopen.

Plaats je bestelling online of kom langs bij onze molenwinkel

In onze webshop bestel je eenvoudig lactose- of glutenvrije voeding. Bestellingen plaats je gemakkelijk als je een account op onze website aanmaakt, maar je winkelt bij ons ook zonder een account. Het is maar net wat jij het fijnst vindt. Neem contact met ons op als je bepaalde gluten- en lactosevrije producten wilt kopen, maar deze zelf niet zo snel vindt. Je bereikt ons door te bellen naar 0031-(0)-495-430 617 of te e-mailen naar . Uiteraard ben je ook zeer welkom in onze molenwinkel in Budel, in de buurt van Weert en Eindhoven.